Schoonmaak service voor bedrijven

Glazenwasserij / Schoonmaakbedrijf Klaar is Kees is actief op een breed terrein. Wij hebben een uitgebreide klantenkring in de banken sector en verzekering, midden- en kleinbedrijf , plus de overheid. Voor deze groep cliënten zijn wij dagelijks actief.Glazenwasserij / Schoonmaakbedrijf Klaar is Kees maakt gebruik van de modernste schoonmaak apparatuur toegespitst op de opdracht, die moet worden uitgevoerd. Er wordt gewerkt met schoonmaakproducten, die voldoen aan de nieuwe verscherpte milieu-eisen.

Klaar is Kees: meer dan alleen schoonmaak!
Het basis dienstenpakket van Klaar is Kees bestaat uit het dagelijks schoonmaakonderhoud  en Gevelonderhoud van kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, scholen, instellingen, enzovoort. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een groot aantal aanvullende diensten. Een beschrijving hiervan vindt u op deze pagina .

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van Klaar is Kees. Onze vakmensen verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie. Dankzij hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen zij in elk pand, groot of klein, de beglazing én de kozijnen efficiënt en effectief reinigen. Zoals gesteld worden nieuwe ontwikkelingen steeds nauwgezet gevolgd, zodat wij onze opdrachtgevers voortdurend met de nieuwste technieken ten dienste kunnen staan.

Bouwopleveringen
Een nieuw pand of een verbouwing van uw huidige pand is altijd een grote zorg. Voordat u uw intrek kunt nemen in uw nieuwe pand of in de nieuwe ruimte(n) moet er eerst "orde in de chaos" worden gecreëerd. Klaar is Kees  neemt die zorg graag van u over. Met een goede communicatie en grote flexibiliteit is Klaar is Kees in staat geweest het hoofd te bieden aan de hectiek die vaak kenmerkend is voor een bouwoplevering.

Of u nu werkzaam bent namens de opdrachtgever van de bouw of namens de uitvoerende bouwonderneming, Klaar is Kees staat voor u klaar om u in deze fase te ontlasten!

Vloeronderhoud
Afhankelijk van uw type vloer kan Klaar is Kees het onderhoud verzorgen. Met name linoleum- en marmoleumvloeren moeten regelmatig van een polymeerlaag worden voorzien en vragen goed tussentijds onderhoud.

Goed onderhoud van uw vloeren bespaart u niet alleen tijd bij het dagelijks onderhoud; naast een optisch effect is dit ook essentieel om uw vloer te beschermen en de levensduur ervan te verlengen!

Klaar is Kees kan naast de behandeling van uw vloer tevens voorzien in een goed behandelingsadvies i.c.m. de juiste middelen en materialen!

Gevelreiniging

Weersinvloeden, vervuiling en de inwerking van verontreiniging en zuren in de buitenlucht en het regenwater vormen een continue bedreiging voor gevelmaterialen. Hetzelfde geldt voor vogeluit-werpselen, algengroei, mossen en schimmels. Klaar is Kees  brengt alle gevels en gevelbekledingen, weer in orginele staat  terug.

Tapijt- en meubelreiniging

Verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw pand. Door het onderhoud hiervan toe te vertrouwen aan Klaar is Kees kunt u slijtage beperken. Onze vakmensen gaan grondig en met zorg te werk.

Alg en mosverwijdering

Wij verwijderen ook alg en mos van o.a. daken, wanden, tegels ect.

Na het verwijderen van alg en mos van uw buitentegels voegen wij de de naden weer netjes in met nieuw zand, waardoor het er weer nieuw uitziet.

Container reiniging

U herkent het wel in de warme dagen, uw vuilcontainer gaat stinken wij kunnen op vast afgesproken tijden uw containers reinigen en afspuiten.